Van lehetőség személyes találkozásra?

Természetesen van, és mindig javasoljuk is a pároknak, hogy egy kötetlen, személyes beszélgetés mindig sokat segít a megfelelő fotós és videós kiválasztásában.

Az összes képet megkapjuk, amely az eseményen készültek?

A képek átmennek egy úgynevezett utómunkán.  Az átadáskor már válogatott és minőségi fotókat adjuk át.

Mikor kerülnek átadásra a képek?

A minőségi válogatás és retusálás időt vesz igénybe. Egy-egy fotózáson, videózáson rengeteg anyag készül. Ezek feldolgozása napokba telik.  Általánosságban 1 héttől 1 hónapig is eltart, mire elkészülnek a fotók/videók.

Retusálásra kerülnek a fényképeket?

Minden fotó egyesével kerül kidolgozásra! Kontraszt, fehéregyensúly, színkorrekciók, fekete-fehér beállítások.

Szerződés írunk a fotózásról és videózásról?

A fotózás, videózás alkalmával mindenképpen szükséges egy szerződés kitöltése, mindkét fél érdekében.

A nyers anyagot megkaphatjuk?

A nyers kép, videó, ami a fényképezőgépből kikerül, még nincs kész. Minden esetben utólagos korrekcióra van szükség, hogy tökéletes legyen, és olyanná váljon a legjobban fog tetszeni. A fénykép és a videó az utómunkával lesz teljes, végleges. Nyerseket soha nem adunk ki a kezünkből.

Mi a foglalás menete?

Esküvői szolgáltatásunkat üzletszerűen végezzük, így minden megrendelés esetében szerződésben rögzítjük az elvárt feladatokat, a díjazást és az egyéb feltételeket. A megrendelés jelzésétől számítva maximum 2 héten belül meg kell történjen a szerződéskötésnek. Amennyiben ezelatt a két hét alatt ez elmarad, úgy az adott dátum nem tekinthető lefoglaltnak. A szolgáltatás ellenértéke két ütemben kerül kifizetésre. A szerződésben rögzített díj 25%-a (de maximum 60.000 Ft) szerződéskötéskor foglalóként fizetendő, a fennmaradó díjat pedig az esküvő napjáig előre utalással, vagy a helyszínen készpénzben kell megfizetni számla ellenében.

Hány darab fénykép készül?

Az ajánlatban feltüntetett képek száma csupán tájékoztató jellegű, általában több készül és kerül átadásra. Az ajánlatban a képek minimum száma kerül rögzítésre. A képek száma nagyban függ a rendelkezésre álló időtől és az alanyok hozzáállásától és a különböző események hosszától is.

Van lehetőség drónnal felvételeket készíteni?

Amennyiben a helyszín és az időjárás engedi, természetesen. 

Utiköltség és szállásdíj?

A fotós és videós Arany csomag esetében nem számolunk fel kiszállási díjat. Egyéb esetben 200 Ft/km.